Bewust kiezen

Je maakt veel keuzes in je leven: je studie, een nieuwe baan, het vinden van een betere balans tussen werk en privé. Als het goed is krijg jij daar energie van. Dan ga jij steeds meer stralen! Bewust kiezen in jouw leven noemen we ook wel onderdeel van persoonlijk leiderschap, zelf je geluk regelen

Maar misschien lukt dit jou nog niet. Dat kan als jij nog niet weet

  • Wat jouw kwaliteiten zijn
  • Wat voor jou belangrijk is
  • Wat jij nodig hebt om te stralen
  • Ofwel…..Jouw succesgedrag nog niet kent én toepast


Veel van mijn coachees kwamen daarvoor bij mij. Het krijgen van inzicht én dat gaan toepassen. Soms met een praktische keuzekwestie als kapstok. Maar steeds vaker ook met allerlei vage signalen. Niet kunnen vertellen waardoor maar vaak moe zijn, futloos, kribbig of ontevreden. Wat ik steeds ontdekte? 
De verbinding is nog niet gemaakt tussen gezond verstand en goed gevoel, de bewuste manier van kiezen.

Hoe maak je bewuste keuzes?

Waarover je ook een keuze maakt, de beste keuzes maak je met gezond verstand én goed gevoel. Bewust van wat jij belangrijk vindt (je drijfveren) en waar je goed in bent (je kwaliteiten). Met inzicht in je wat je tegenhoudt ( je belemmeringen) en wat telkens misgaat (je valkuilen). Wetend wat jouw succesgedrag is. Maar ook bewust van hoe jij dat voelt, waar je dat voelt.

Bewuste keuzes geven je ruimte. Ze maken je sterker en veerkrachtig. Dat levert energie op om te genieten en te stralen.

kwaliteiten goed in kiezen voor je toekomst

Bewust-Zijn traject

Daarom is er het Bewust-Zijn traject. Als jij merkt dat je nog niet straalt maar ook geen concrete keuzekwestie hebt. Jij wil nu al bewuste keuzes leren maken. Zodat je het kunt als het nodig is.  Kiezen met gezond verstand en goed gevoel!

Want hierin ga je het niet alleen leren vanuit je hoofd, je gaat het ook voelen! Opmerken in jouw lichaam. 

Wil jij ook:
• Weten wat jouw kwaliteiten zijn

• Waardoor jij in beweging komt, je drijfveren kennen

• Invloed krijgen op je eigen energie met jouw succesgedrag 

• Op een lichaamsgerichte manier?

Vul dan hiernaast het contactformulier in.
Het Bewust-Zijn traject is gebaseerd op lichaamsgericht werk en coaching met ACT. Ik vertel je graag meer in een kennismaking. 

NEEM CONTACT OP

Wil jij keuzes kunnen maken met inzicht? Betere keuzes? 

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.