Wanneer heb je een keuzecoach nodig in je loopbaan? 

Je hebt je studie afgerond en bent op zoek naar je eerste baan. Maar als wat? Waar krijg je een goed gevoel van, wat past bij je? Hoe kom je daar?

Je werkt al een paar jaar en je merkt dat je werk geen energie meer geeft. Misschien ben je zelfs al een keer van baan veranderd en ontdekte: Dat was ook niet de oplossing. Wat wel?

Je bent een stap verder, in je persoonlijke situatie is van alles veranderd, jij bent veranderd. Kinderen om voor te zorgen of juist niet (meer). Op welke manier past werk nu bij jou? 

Kortom je hebt een keuzekwestie in je loopbaan.  

Waarom een bewuste keuze nu belangrijk is!

Kies jij 1 volgende stap voor de korte termijn? Dan kom je er vaak later achter dat het niet echt past bij jou. Het paste alleen bij dat moment in je loopbaan. Nog maar eens veranderen, een nieuwe stap. Jammer genoeg geeft het vooral een faalervaring als jij niet kiest vanuit de juiste inzichten. 

Onbewust heb jij als persoon je eigen twijfels, onzekerheden en belemmerende gedachten. Die zorgen dat je niet altijd de beste keuze maakt, passend bij jou op lange termijn. 

SENSE YOU ondersteunt bij het maken van bewuste loopbaankeuzes. Zodat jij weet wat je belangrijk vindt, waar je goed in bent en wat jij nodig hebt. Wat bij jou past. 

Als keuzecoach werk ik bovendien met je aan dat onbewuste stuk. Je krijgt inzicht in wat jou belemmert goed te kiezen voor de lange termijn. Zodat jij je voortaan je keuzes bewust maakt!

Loopbaan keuze nieuwe stap

Hoe ziet loopbaancoaching er uit?

We bespreken samen wat jij nodig hebt om je keuze te maken. Wat weet je al, wat wil je te weten komen? Hoe vaak spreken we elkaar? Op welke manier? Dit kan zowel online als offline.

Eenmalig hulp?
Soms heb je aan een eenmalig gesprek genoeg om inzichten te krijgen in jouw keuzekwestie. Of wil je gewoon even praktische hulp. Weet je al wél wat je wilt maar niet hoe je dat vertaalt bij sollicitaties. (Denk aan het opstellen van je CV, uitdragen van jouw kwaliteiten op LinkedIn of het oefenen van een sollicitatiegesprek). Ook dat is mogelijk!

Wat is de eerste stap?
Vul het contactformulier in. Ik neem dan contact met je op.

Om je alvast een indruk te geven: Ik werk met een sessietarief van 90 euro. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. 

NEEM CONTACT OP

Wil je aan de slag met een loopbaantraject, heb je een korte vraag, of wil je een kennismaking plannen? Laat je gegevens dan achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Enkele uitspraken van mensen die door mij zijn ondersteund in hun loopbaan:

“Door de juiste vragen te stellen kreeg ik heel snel nieuwe inzichten”
“Fenna maakt zichtbaar waar ik energie van krijg en wat bij me past”
“Ook details worden opgemerkt en meegenomen zodat alles klopt”
Previous
Next