Over SENSEYOU

Hoe SENSE YOU ontstond
Met 20 jaar ervaring als loopbaancoach en decaan (helpend bij vakken en studiekeuze) weet  ik alles van het maken van keuzes. Vooral van de grote valkuil: keuzes maken met ons hoofd óf met ons hart.
Veel jongeren en jongvolwassenen zie ik daar tegenaan lopen. Onderzoek bevestigt ook een  enorme toename van burn-out, depressie of een gevoel van IS DIT HET NOU? We voelen niet meer wat we bedenken en we denken niet na over wat we voelen. Dat moet anders vind ik. Ik begeleid dan ook in het maken van keuzes met gezond verstand én goed gevoel.
Bewuste keuzes.

Natuurlijk kan ik je zeggen dat ik het zelf zo gemist heb. Iemand die me leerde dat het samen kon gaan: Het verstand, het logische, praktische én het gevoel, goed voelen, opmerken wat je lichaam je vertelt. En ik kan je vertellen dat je dit op school niet zomaar leert. Maar dit gaat niet om mij of om de wereld om jou heen. Het gaat erom dat jij mag kiezen voor een leven vol energie. Zo’n leven waarin jij straalt. 

Hoe jij bewuste keuzes maakt?

Dat kan ik je leren. Sinds mijn HBO opleiding tot loopbaancoach begeleid ik personen in allerlei keuzes. Intussen werk ik daarnaast al 16 jaar specifiek met jongeren en jongvolwassenen en volgde ik allerlei scholingen waaronder ACT2GO en MapsTell (over succesgedrag op basis van de DISC stijlen).

Daarnaast ken ik verschillende manieren om goed te verbinden met jezelf, met je gevoel. Hiervoor zet ik bijvoorbeeld systemisch werk in of oefeningen met voelen. 

Mijn klanten zeggen vaak dat ik ze leer om zelf de antwoorden te vinden die een goed gevoel geven én logisch zijn.

De naam van mijn bedrijf is dan ook niet voor niets ……

SENSE YOU. Deze naam betekent verschillende dingen:
• SENSE making betekent gezond verstand, logisch, met logica
• SENSEs betekent voelen, je zintuigen, vanuit je lichaam

SENSE YOU leert jou keuzes maken vanuit gezond verstand én goed gevoel. Keuzes die energie geven, jou laten stralen

Keuzes maken met hulp van een coach

Waar je mij ook tegen komt

Op Instagram en facebook deel ik via @SENSEYOU mijn eigen bewuste keuzes op allerlei vlakken. Ook geef ik tips  en nadenkertjes.  Volg je me al?

Speciaal voor studiekiezers is er @studiekeuzecoach

Jongeren hebben bij hun studiekeuze te maken met een deadline en de wereld van mbo, hbo en universiteiten. Tips over het kiezen van een studie vind jij op @studiekeuzecoach.

Ook kun je mij tegenkomen in de bibliotheek in Roosendaal waar ik inloopspreekuur heb voor ouders, de studiekeuzebeurs in Veldhoven of bij een workshop van het TussenjaarKennisCentrum. 


Waarom ik jouw keuzecoach ben

  • Lang leve mijn innerlijke structuurjunkie: ik zorg voor een traject of plan
  • Ik leer jou zelf nadenken over je keuzes. Jij moet het daarna gaan doen en dat kan alleen als jij er alle vertrouwen in hebt. 
  • Ik gebruik wetenschap op een makkelijke manier. Moeilijke termen leg ik je uit of gebruik ik praktisch in oefeningen en opdrachten. 
  • Daarom gebruik ik ook MapsTell met dé vloermat.
  • Als jij veel vanuit je hoofd praat haal ik je gevoel erbij. Gebruik je juist alleen gevoel, dan ga ik op de verstandige stoel zitten. Ik zorg ervoor dat jij een bewuste keuze maakt met gezond verstand én goed gevoel.


Wat je misschien ook over mij wilt weten:

  • Mijn allerbeste slechte keuze is chocolade eten.
  • HSP was ik al voor het woord werd bedacht. Weet jij wat het betekent?
  • Met mijn dochter van 14 en onze hond Ewy woon ik in Roosendaal. Ewy is mijn hulp bij het coachen, al moet hij nog veel leren. Hij is ook pas 1,5 jaar. Ik noem hem daarom mijn stagiair. 

Mijn missie met SENSE YOU
Mijn missie? Zoveel mogelijk mensen de instrumenten geven om bewust te kiezen in hun leven. Verbinden met hun eigen kwaliteiten, drijfveren en succesgedrag. Laten stralen.
Op die manier de wereld een stukje mooier maken.

studiekeuze coach Roosendaal

NEEM CONTACT OP

Voel je een klik? Neem gerust contact op. Ik ben benieuwd naar jouw keuzekwesties.