Hoe SENSE YOU ontstond
Als loopbaancoach, decaan en als persoon weet  ik alles van het maken van keuzes. Vooral van de grote valkuil waarin we keuzes maken met ons hoofd óf met ons hart.
Veel jongeren en jongvolwassenen zie ik daar tegenaan lopen. Onderzoek bevestigt ook een  enorme toename van burn-out, depressie of een gevoel van IS DIT HET NOU?  Dat moet anders besloot ik. Ik begeleid jongeren en jongvolwassenen in het maken van keuzes met gezond verstand én goed gevoel.
Bewuste keuzes.

Natuurlijk kan ik je zeggen dat ik het zelf zo gemist heb. Iemand die me leerde dat het samen kon gaan: Het verstand, het logische, praktische én het gevoel, goed voelen, opmerken wat je lichaam je vertelt. En ik kan je vertellen dat je dit op school niet zomaar leert. Maar dit gaat niet om mij of om de wereld om jou heen. Het gaat erom dat jij mag kiezen voor een leven waarin je straalt. Vol energie beleeft. Met Bewust-Zijn

Hoe je bewuste keuzes maakt?

Daar weet ik niet zomaar alles van. Sinds mijn opleiding tot loopbaancoach begeleid ik personen in allerlei keuzes. Intussen werk ik ruim 16 jaar specifiek met jongeren en jongvolwassenen. De ontwikkeling van jou naar volwassen zijn, is voor mij geen raadsel meer. Dus ik kan je om al die valkuilen heen leiden die je hoofd daarbij voor je wegzet.  Daarnaast ken ik verschillende manieren om goed te verbinden met jezelf, met je gevoel, je lichaam. Dat leer ik jou ook.

Om allerlei redenen loop je misschien nu nog niet stralend rond, barstend van de energie. Ben jij klaar voor een bewuster leven?

De naam van mijn bedrijf is dan ook niet voor niets ……

SENSE YOU. Deze naam betekent dan ook verschillende dingen:
• SENSE making betekent gezond verstand, logisch, met logica
• SENSEs betekent voelen, je zintuigen, vanuit je lichaam

SENSE YOU leert jou keuzes maken vanuit gezond verstand én goed gevoel. Keuzes die energie geven, jou laten stralen. 

Keuzes maken met hulp van een coach

Waar je mij ook tegen komt

Op Instagram en facebook deel ik via @SENSEYOU mijn eigen bewuste keuzes op allerlei vlakken. Ook geef ik tips  en nadenkertjes.  Volg je me al?

Speciaal voor studiekiezers is er @studiekeuzecoach

Jongeren hebben bij hun studiekeuze te maken met een deadline en de wereld van mbo, hbo en universiteiten. Omdat dit net even anders is heb ik sinds 2019 voor hen een eigen account @studiekeuzecoach.

Waarom ik jouw keuzecoach ben

  • Lang leve mijn innerlijke structuurjunkie: ik zorg voor een traject of plan
  • Ik stel veel vragen en lijk dus idioot nieuwsgierig. Maar let op: Ik vertel jou wat ik opmerk aan jouw antwoorden. Zo krijg jij inzicht in jezelf.
  • Ik gebruik wetenschap op een makkelijke manier. Moeilijke termen leg ik je uit of gebruik ik praktisch in oefeningen en opdrachten. 
  • Als jij veel vanuit je hoofd praat haal ik je gevoel erbij. Gebruik je juist alleen gevoel, dan ga ik op de verstandige stoel zitten. Ik zorg ervoor dat jij een bewuste keuze maakt met gezond verstand én goed gevoel.


Wat je misschien ook over mij wilt weten:

  • Sinds kort heb ik een puber in huis, mijn dochter is heel snel groot aan het worden. Haar 1e loopbaankeuze heeft ze al gemaakt
  • Mijn chocolade verslaving is overwonnen maar af en toe geniet ik van een terugval (heeft niets met die puber te maken)
  • HSP was ik al voor het woord werd bedacht. Weet jij wat het betekent?

Mijn missie met SENSE YOU
Mijn missie? Zoveel mogelijk mensen de instrumenten geven om bewust te kiezen in hun leven. Verbinden met hun eigen kwaliteiten en drijfveren. Op die manier de wereld een stukje mooier maken.

studiekeuze coach Roosendaal

NEEM CONTACT OP

Voel je een klik? Neem gerust contact op. Ik ben benieuwd naar jouw keuzekwesties.